Konsernirakenne

Konsernirakenne - A-Katsastus

A-Katsastus Group toimii viidessä maassa ja usealla eri brändillä. Palveluvalikoimamme vaihtelee maittain kunkin maan lainsäädännön ja alalle määriteltyjen toimintaohjeiden puitteissa.
 
 
A-KatsastusYksityiset K-asemat Oy
Suomessa A-Katsastuksen juuret ovat osa 90-vuotiasta valtakunnallista katsastustoimintaa. Tänään A-Katsastus Oy ja Yksityiset K-asemat Oy tarjoavat mm. monipuolisia katsastusalan palveluita, puolueettomia kuntotarkastuksia sekä rekisteröintipalveluita.
 
A-Test & Consulting Oy
A-Test & Consulting Oy on Suomen johtava korjaamolaitehuoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut yritys.
 
Ajovarma Oy
Ajovarma Oy vastaa kaikkien kuljettajantutkintojen vastaanotosta Suomessa.
 
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy tuottaa vahinkotarkastus- asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja Suomessa.
 
SIA Scantest
Latvian tytäryhtiö, SIA Scantest perustettiin vuonna 1997. Yhtiö tekee kevyen ja raskaan kaluston katsastuksia.
 
Autotest Polska Sp. Z.o.o.
Puolassa toiminta aloitettiin 2001 nimellä Autotest Polska Sp. Z.o.o., ja palveluihin kuuluvat kevyen ja raskaan kaluston katsastukset, erikoiskatsastukset ja ajoneuvojen kuntotestaus.


A-Ülevaatus OÜ
Virossa aloitettiin toiminta A-Ülevaatus OÜ:n nimellä vuonna 2008. Viron yhtiö tekee kevyen ja raskaan kaluston katsastusten lisäksi ajoneuvojen kuntotestausta ja ajopiirturitarkastuksia. 

Carspect
Ensimmäinen Carspectin asema avattiin Ruotsiin heinäkuussa 2010. Vuonna 2017 asemalukumäärä on jo 71. Ruotsissa katsastamme kevyen liikenteen kalustoa.

Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy
InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar –ketjun.