Töihin konserniin

Töihin konserniin - A-Katsastus

A-Katsastuksella on henkilöstöä viidessä maassa ja työllistämme noin 1300 henkilöä. Ajoneuvokatsastajien lisäksi palveluksessamme on mm. tutkintojen vastaanottajia (Suomessa) sekä henkilöitä erilaisissa hallinnollisissa, testaukseen liittyvissä ja konsultointitehtävissä. 
 
Mikä meitä yhdistää?  
 
Henkilöstöstrategiamme mukaisesti osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Tavoitteenamme on luoda hyvät puitteet henkilöstön ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle, edistää työntekijän sitoutumista yritykseen, kannustaa henkilöstöä hyvään työsuoritukseen palkitsemisella sekä varmistaa henkilöstön saatavuus ja osaaminen.
 
Olemme kaikki ammattilaisia ja asiantuntijoita omalla alallamme. Varmistaessamme asiakkaillemme laadullisesti korkeatasoisen palvelun, tulee meidän olla asiakaslähtöisesti ajattelevia, muutosherkkiä ja valmiita ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta omasta työstämme.
 
Tarjoamme työntekijöillemme haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Jos haluat sitoutua edellä kerrottuihin asioihin, tule viemään menestystarinaamme eteenpäin. Ihmiset luovat menestyksemme!
 
Lähetä hakemus
 
Jos olet kiinnostunut tarjoamistamme haasteista, lue lisää A-Katsastuksesta eri maissa yhtiöidemme omista verkkopalveluista.  Löydät sieltä myös tarkempia kuvauksia avoimista tehtävistä.
 
Esimerkiksi katsastajien koulutusvaatimukset vaihtelevat  eri Euroopan maissa, joten halutessasi tarkempia lisätietoja, ota yhteys kohdemaan toimipisteeseen.
 
Hakemukset voi toimittaa suoraan kunkin maan pääkonttoriin rekrytoinnista vastaaville henkilöille.
 
Jos olet kiinnostunut tehtävistä Suomessa, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: 
rekrytointi(at)a-katsastus.fi