« Uutislistaukseen

Katsastusten Yö

Katsastusten Yö keskiviikkona 29.4.2009 klo 23 asti
 
Katsastusten Yönä henkilö- ja pakettiautoja katsastetaan A-Katsastuksen asemilla iltamyöhään, aina kello 23 asti. Katsastamaan ehtii siten hyvin vaikka työpäivän tai vielä iltaharrastusten jälkeenkin. Ajanvarausta ei tarvita.
 
Katsastusten Yö on oiva tilaisuus katsastaa auto ennen kesälomille lähtöä.
 
Katsastusajanjakso on neljä kuukautta ennen rekisteröintitodistukseen merkittyä käyttöönottopäivää. Ensimmäisen kerran auto on katsastettava kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä.
 
Tunnelma Katsastusten Yössä on leppoisa. Katsastusten ohella asema tarjoaa pientä suuhun pantavaa ja autoiluun liittyvää tietoa. Katsastusasemalla saa muun muassa ajankohtaista neuvontaa renkaista ja ajovaloista, tietoa taloudellisesta ajamisesta sekä auton kunnossapidosta. Itse katsastusta autoilija voi seurata mukana tai nauttia sillä aikaa aseman tarjoilusta.
 
Useilla asemilla on erilaista ohjelmaa ja mukana on kiinnostavia yhteistyökumppaneita.
 
Katsastusten Yötä on vietetty Suomessa jo vuodesta 1995. Tapahtuma aloitettiin aikoinaan kokeiluna ja autoilijoilta saadun hyvän palautteen kannustaman perinnettä on jatkettu vuosittain, joka kevät ja syksy.
 
Tarkista aseman aukiolo www.katsastustenyo.fi
 
Tervetuloa mukaan Katsastusten Yöhön!
 
 Lisätietoja:
 
A-Katsastus Oy:n katsastusasemilta
Markkinointi- ja ketjujohtaja Petri Kalmi, puh. 075 323 2041
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Konsernin palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Henkilöstöä on 2100 ja konserni toimii seitsemässä maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Venäjällä ja Virossa. Katsastusasemia on noin 250, joista Suomessa yli 180. Suomessa henkilöstöä on noin 1400. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.  www.a-katsastus.fi