« Uutislistaukseen

Kari Kivikoski A-Katsastuksen konsernijohtajaksi

A-Katsastus -konserni nimitti uuden konsernijohtajan vastaamaan toimialan muuttuviin haasteisiin
 
KTM Kari Kivikoski (51) on nimitetty A-Katsastuksen konsernijohtajaksi 1.1.2011 alkaen.
 
“Kari on erinomainen valinta A-Katsastus –konsernin johtoon. Hänen laaja ja monipuolinen kokemuksensa kuluttajamarkkinoista ja palveluliiketoiminnan johtamisesta ovat tärkeä vahvuus koko konsernille”, sanoo A-Katsastuksen hallituksen puheenjohtaja Ilkka Rantasalo.
 
Kari Kivikoski tulee A-Katsastukseen Itella-konsernista, jossa hän on vastannut Itellan Viestinvälitys-liiketoimintaryhmästä ja ollut konsernin johtoryhmän jäsen. Hän on toiminut ennen Itellaa mm. Citymarket Oy:n ja Carrols Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hänellä on pitkäaikainen kokemus erilaisista vaativista johtotehtävistä mm. Tunturi Oy:ssä ja McDonald’s Finland Oy:ssä.
 
”On hienoa päästä mukaan suomalaislähtöiseen konserniin, jonka korkealaatuista palveluosaamista usealla toimialalla on hyödynnetty myös vientituotteena jo seitsemässä eri maassa.  Suomen nopeasti muuttuva markkinatilanne edellyttää nykyisten toimintamallien uudistamista, mutta samalla se antaa mahdollisuuden kehittää yrityksen palveluita vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeita”, kommentoi Kivikoski.                   
 
Lisätietoja:      
 
Ilkka Rantasalo, A-Katsastus, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 222 060
Outi Arola, A-Katsastus, viestintäpäällikkö, puh. 045 632 2007 
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 270 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com