« Uutislistaukseen

Kiristynyt kilpailu ajoi A-Katsastuksen YT-neuvotteluihin

Koska katsastusalan markkinat ovat muuttuneet ja kilpailu kiristynyt viimeisten 18 kuukauden aikana, A-Katsastuksen täytyy mukauttaa yhtiön liiketoiminta vastaamaan nykytilaa.  
 
Jotta toimintaedellytykset voidaan nykytilanteessa turvata, A-Katsastus Oy:n, Yksityiset K-asemat Oy:n ja Ajovarma Oy:n työntekijöiden edustajille on tänään annettu yt-lain mukainen neuvotteluesitys, joka johtuu taloudellisista, tuotannollisista sekä toiminnan uudelleenjärjestelyihin liittyvistä syistä.  
 
Yt-menettelyn tavoitteena on sopeuttaa henkilöstöresurssien käyttö nykytilanteeseen.  Mahdolliset toimenpiteet voivat aiheuttaa arviolta enimmillään 200 henkilötyövuoden vähennyksen. 
 
Lisätietoja: Seppo Hämäläinen, maajohtaja, A-Katsastus Oy, puh. 050 310 4090
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com