« Uutislistaukseen

Seppo Hämäläinen A-Katsastuksen operatiiviseen johtoon

KTM Seppo Hämäläinen A-Katsastuksen operatiiviseksi johtajaksi.
 
KTM Seppo Hämäläinen (42) on nimitetty A-Katsastuksen operatiiviseksi johtajaksi 19.8.2010 alkaen.  Hän tulee lähikuukausina ottamaan täyden vastuun A-Katsastuksen kotimaan liiketoiminnoista Suomen maajohtajana.
 
Hämäläinen on viimeksi toiminut Indoor Groupin toimitusjohtajana vastaten Asko- ja Sotka-huonekaluketjuista. Hän on työskennellyt viimeiset lähes kymmenen vuotta Keskossa, joista ensimmäiset neljä vuotta Baltiassa sekä sen jälkeen Maatalouskeskon toimitusjohtajana ja Rautakeskon varatoimitusjohtajana ennen Indoor Groupia.
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com