« Uutislistaukseen

Toimitusjohtaja Juha Tukiainen jättää A-Katsastuksen

Juha Tukiainen jättää A-Katsastuksen toimitusjohtajan tehtävän.
 
A-Katsastus -konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2006 toiminut Juha Tukiainen eroaa yhtiön palveluksesta. Yhtiön hallituksen pyynnöstä hän jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä uuden toimitusjohtajan nimitykseen asti.
 
”Juha on toiminut A-Katsastuksen toimitusjohtajana lähes 5 vuotta ja tänä aikana yhtiö on kasvanut merkittävästi ja laajentunut kansainvälisille markkinoille. Kaikkiaan 18 vuoden työuran jälkeen katsastusalalla Juha on nyt suuntaamassa uusiin haasteisiin. Haluan kiittää Juhaa yhtiön ja yhtiön hallituksen puolesta hänen arvokkaasta panoksestaan yhtiön kehittämisessä ja kansainvälisen laajentumisen ohjaamisessa”, kertoo Ilkka Rantasalo, A-Katsastus -konsernin hallituksen puheenjohtaja.
 
A-Katsastus -konsernin uusi toimitusjohtaja nimitetään lähikuukausina.
 
Lisätietoja:
 
Ilkka Rantasalo, A-Katsastus, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 222 060
Juha Tukiainen, A-Katsastus, toimitusjohtaja, puh. 045 632 2006
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com