« Uutislistaukseen

A-Katsastuksen työehtosopimuskiistassa sovintoesitys

A-Katsastuksen työehtosopimuskiistassa jätettiin ensimmäinen sovintoesitys
 
Sovittelija Leo Suomaa teki A-Katsastuksen lakon sovittelussa myöhään maanantai-iltana ensimmäisen sovintoesityksen. Sovittelija on antanut osapuolille aikaa tiistaihin klo 19.00 asti vastata esitykseensä.
 
A-Katsastuksen työnantajapuolen pääneuvottelija Minna Gardemeister ei kommentoi esityksen sisältöä ennen seuraavaa neuvottelua. ”Pahoittelemme lakosta aiheutuneita hankaluuksia. Yli kaksi viikkoa kestänyt lakko on ikävä kaikille osapuolille, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme, jotka ovat joutuneet odottamaan palveluita.”
 
Lisätietoja:
 
Minna Gardemeister, henkilöstöpäällikkö, A-Katsastus Oy, p. 045 632 2008
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com