« Uutislistaukseen

A-Katsastuksen neuvotteluissa ei vielä sovintoa

A-Katsastuksen työehtosopimuskiistassa ei sovintoa.
 
Torstai-iltana jatkuneissa valtakunnansovittelijan toimistossa käydyissä A-Katsastuksen neuvotteluissa ei päästy sovintoon. Työnantajan tavoitteena on edelleen siirtyä noudattamaan alan valtakunnallista yleissitovaa työehtosopimusta.  Siirtyminen takaisi asiakaspalvelun edellyttämät joustot ja toisi katsastustoimialalle yhteiset työehdot.
 
A-Katsastuksen pääneuvottelija Minna Gardemeister pahoittelee lakon jatkumista. ”Lähes kaksi viikkoa kestänyt lakko on erittäin valitettava ennen kaikkea asiakkaiden kannalta, jotka joutuvat lakon vuoksi odottamaan palveluita. Teemme parhaamme, että voimme palvella mahdollisimman hyvin asiakkaitamme myös tulevaisuudessa.”
 
Lisätietoja:
 
Minna Gardemeister, henkilöstöpäällikkö, A-Katsastus Oy, p. 045 632 2008
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com