« Uutislistaukseen

A-Katsastuksen verkkopalvelu uudistuu

A-Katsastus on julkaissut uudet verkkosivut. Uudistuksen avulla halutaan entistä paremmin tavoittaa kaikki yritykselle tärkeät sidosryhmät. Uutta ei ole pelkästään ulkoasu, vaan myös rakenne ja sisällöt. Uudet sivut tarjoavat entistä enemmän tietoa koko yhtiön toiminnasta, ajoneuvojen katsastuksesta sekä yleisistä autoiluun liittyvistä aiheista.
 
A-Katsastus on kansainvälinen konserni, jolla on henkilöstöä kahdeksassa maassa. Kokonaan uusi konsernisivusto www.a-katsastus.com on yhtiöiden yhteinen pääsivusto ja kertoo kaikista konsernin palveluista. Konsernisivusto julkaistaan suomeksi ja englanniksi.
 
Suomalaisia asiakkaita palvellaan verkossa edelleen suomeksi ja ruotsiksi osoitteessa www.a-katsastus.fi. Suomen yhtiön verkkopalveluprojektin keskeinen elementti on ollut käyttäjäystävällisyyden lisääminen. Sivuston uudistus perustuu niihin muutostarpeisiin ja -ehdotuksiin, joita on saatu sekä asiakaspalautteen että muun seurannan kautta. Keskeinen uudistus on, että asiakkaan ei enää tarvitse erikseen rekisteröityä palveluun.
 
Verkkosivujen sisältö lisääntyy asteittain ja uusia sisältöjä tuodaan mukaan kevään aikana.
 
Lisätietoja:
 
Lars Selenius, asiakaspalvelu- ja markkinointijohtaja, A-Katsastus Oy, puh. 075 323 2035
 
Outi Arola, viestintäpäällikkö, A-Katsastus Oy, p. 075 323 2007
 
A-Katsastus -konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2100 työntekijää ja 250 katsastusasemaa kahdeksassa maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. www.a-katsastus.com