« Uutislistaukseen

A-Katsastus Group Oy:n ja A-Katsastus Oy:n hallinnollisia tukitoimintoja koskevat YT-neuvottelut päättyivät

A-Katsastus Group Oy:n ja A-Katsastus Oy:n hallinnollisia tukitoimintoja koskevat YT-neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen alkaessa henkilöstön vähentämistarpeen arvioitiin olevan enintään 20 henkilötyövuotta.
 
Neuvottelujen tuloksena A-Katsastus Group Oy ja A-Katsastus Oy vähentävät tukitoiminnoista yhteensä 19 tehtävää. Vähennykset on toteutettu erilaisten uudelleenjärjestelyjen kautta, 6 henkilöä irtisanotaan.
 
Neuvottelut eivät koskeneet A-Katsastus Oy:n katsastusasemien palvelutuotannollisia tehtäviä, Yksityiset K-Asemat Oy:n, A-Test & Consulting Oy:n tai Ajovarma Oy:n henkilöstöä.
 
Lisätietoja:
 
Kari Kivikoski, toimitusjohtaja, A-Katsastus Group Oy. Yhteydenotot viestintäjohtaja Outi Arolan kautta, puh. 045 632 2007.
 
A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2000 työntekijää ja 295 katsastusasemaa seitsemässä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com