« Uutislistaukseen

A-Katsastus Group Oy ja A-Katsastus Oy aloittavat hallinnollisten tukitoimintojen uudelleenorganisoinnin Suomessa

A-Katsastus Group Oy ja A-Katsastus Oy aloittavat YT-lain mukaisen neuvottelun hallinnollisten tukitehtävien muutoksista Suomessa. Suunniteltujen toimenpiteiden taustalla on tarve sopeuttaa organisaatio paremmin vastaamaan nopeasti muuttuneeseen markkinatilanteeseen ja varmistaa yrityksen kilpailukyky.
 
Neuvottelujen piiriin kuuluu 55 yritysten työntekijää ja arvioitu vähentämistarve on 20 henkilötyövuotta. Suunniteltu muutostarve ei koske A-Katsastus Oy:n katsastusasemien palvelutuotannollisia tehtäviä, Yksityiset K-Asemat Oy:n, A-Test & Consulting Oy:n tai Ajovarma Oy:n henkilöstöä.
 
Lisätietoja:
 
Kari Kivikoski, toimitusjohtaja, A-Katsastus Group Oy. Yhteydenotot viestintäjohtaja Outi Arolan kautta, puh. 045 632 2007.
 
A-Katsastus-konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2000 työntekijää ja 295 katsastusasemaa seitsemässä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com