« Uutislistaukseen

A-Katsastus-konserni nimitti tietohallintojohtajan

KTM, MBA Päivi Hokkanen (53) on nimitetty A-Katsastus-konsernin tietohallinnosta vastaavaksi johtajaksi (CIO) ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2012 alkaen. Hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Kari Kivikoskelle.
 
Hokkanen tulee A-Katsastukseen Sanoma Oyj:stä, jossa hän on viimeksi toiminut tietohallintojohtajana. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä myös Stockmann Oyj:ssä.
 
- Päivi Hokkasen kokemus liiketoimintaa tukevien tietojärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta kansainvälisessä ympäristössä on merkittävä vahvuus ajatellen nopeasti laajentuneen konsernimme strategisia tarpeita, toteaa A-Katsastus-konsernin toimitusjohtaja Kari Kivikoski.
 
A-Katsastus-konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2000 työntekijää ja 295 katsastusasemaa seitsemässä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com