« Uutislistaukseen

A-Katsastuksen käyttöön palkittu laadunvalvonnan työkalu

A-Katsastus ottaa käyttöön palkitun suomalaisen laadunvalvonnan työkalun.
 
A-Katsastus ja jatkuvaan asiakastyytyväisyyden mittaamiseen tarkoitetun HappyOrNot®-palvelun kehittänyt yritys aloittavat yhteistyön maaliskuussa. Jatkossa 50 A-Katsastuksen toimipistettä kerrallaan tekee jatkuvaa asiakastyytyväisyyden mittausta ja asiakas voi antaa heti palautetta käynnistään katsastusasemalla.
 
A-Katsastuksen Suomen maajohtaja Seppo Hämäläinen näkee yhteistyössä monia hyötyjä.
 
- Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä perinteisillä tavoilla jo 1990-luvulta lähtien. Asiakaspalvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme mitata onnistumistamme jatkuvasti. Testasimme uutta palvelua useammalla asemalla vuodevaihteessa ja kokemukset olivat hyvät. Iso etu on laitteiden langattomuus, joka mahdollistaa niiden vaivattoman siirtämisen kokemuspisteestä toiseen.
 
Retail Awards -palkinnolla sekä Tasavallan Presidentin Innosuomi-kilpailussa palkitulla HappyOrNot-palvelulla on Suomessa yli 50 asiakasyritystä, joista valtaosa toimialojensa johtavia palvelualan tai kaupan ketjuyrityksiä.
 
- Alansa pohjoismaisena edelläkävijänä A-Katsastus on meille erittäin merkittävä asiakkuus, sanoo HappyOrNot Oy:n toimitusjohtaja Heikki Väänänen.
 
Lisätietoja:
 
Seppo Hämäläinen, maajohtaja, A-Katsastus Oy, puh. 050 310 4090, 
seppo.hamalainen(at)a-katsastus.fi
 
Heikki Väänänen, toimitusjohtaja, HappyOrNot Oy, puh. 045 652 3668, 
heikki.vaananen(at)happy-or-not.com
 
HappyOrNot Oy on suomalainen 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa mm. Retail Awards- ja Innosuomi-kilpailuissa palkittua kansainvälisesti patentoitua tyytyväisyysseuranta- ja raportointipalvelua asiakastyytyväisyyden jatkuvaan varmistamiseen ja kehittämiseen. Yrityksen asiakkaana on Suomessa yli 50 kaupan ja palvelualan ketjuyritystä ja -organisaatiota. Suomen lisäksi yrityksellä on toimintaa Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Benelux-maissa, Venäjällä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.happyornot.fi
 
A-Katsastus-konserni on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, ajoneuvojen testaustoiminnan sekä autoalan laatupalvelut. Konsernilla on 2000 työntekijää ja 285 katsastusasemaa seitsemässä maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Belgiassa, Tanskassa, Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com