« Uutislistaukseen

Tieliikenteen henkilölupien käsittely alkoi Ajovarmassa - aika kannattaa varata ennakkoon

7.1.2016, klo 9.30                                                                                                              

Ajovarma Oy on vastannut 1.1.2016 alkaen ajokorttien ja muiden tieliikenteen henkilölupien käsittelystä Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sopimuskumppanina. Lupa-asioissa palvelee yli sata Ajovarman toimipistettä kaikkialla Suomessa.

”Palveluihin kannattaa ehdottomasti varata aika jo etukäteen. Tehtävät ovat meille uusia, mikä voi alkuvaiheessa näkyä pitkinäkin jonotusaikoina erityisesti aikaa varaamattomien asiakkaiden osalta”, kertoo Ajovarman toimitusjohtaja Hannu Pellikka. ”Palveluajan voi varata etukäteen verkkopalvelussa www.ajovarma.fi . Sivuilta löytyy myös tietoa hakemuksessa tarvittavista liitteistä”.

Ajokortti, opetuslupa, piirturikortti, ammattipätevyyskortti, vaarallisten aineiden ADR-ajolupa, taksinkuljettajan ajolupa, liikenneopettajalupa sekä vammaisen pysäköintilupa postitetaan asiakkaalle kotiin.  Moottoripyörän harjoitusluvan saa heti mukaansa Ajovarman palvelupisteestä.

Ajovarma myös neuvoo tieliikenteen henkilölupiin liittyvissä kysymyksissä. Ajovarman puhelinneuvonnan numero on 075 323 9999 ja palveluaika arkipäivisin klo 8 - 16. Neuvoa voi kysyä myös sähköpostitse osoitteesta tiedustelut(at)ajovarma.fi.

Lisätietoja

Hannu Pellikka, toimitusjohtaja, Ajovarma Oy, puh. 045 632 2022 tai hannu.pellikka(at)ajovarma.fi

Ajovarma kuuluu A-Katsastus Groupiin, joka on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset ja testauspalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com