« Uutislistaukseen

Ajovarmalla takana vilkas vuosi

Vuoden 2016 alusta lähtien ajokorttien ja muiden tieliikenteen henkilölupien käsittely siirtyi poliisilta Ajovarmalle. Vaikka Ajovarman henkilöstölle lupapalvelut olivat täysin uusi palvelutehtävä, saatiin asiakkaat onnistuneesti palveltua jo ensimmäisestä päivästä alkaen.

Uudet ajokorttiasiakkaat ovat löytäneet Ajovarman asiointipisteet hyvin, vuoden 2016 aikana on palveltu jo kaikkiaan yli 350 000 asiakasta. Erityisesti Ajovarman uusi sähköinen ajanvaraus on auttanut asiakkaita saamaan palvelun juuri silloin kun se asiakkaalle parhaiten sopii.

Myös kuljettajantutkinnoissa vuosi on ollut vilkas. Kaikkiaan Ajovarma vastaanotti lähes 150 000 ajo- tai käsittelykoetta ja saman verran teoriakokeita.

Erityisen ylpeitä Ajovarmassa olemme siitä, että suurten muutosten keskellä asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla.

Ajokortti-asioissa Ajovarma palvelee kaikkiaan 107 paikkakunnalla. Pääsääntöisesti palvelupisteet sijaitsevat A-Katsastuksen kanssa samoissa tiloissa. Palvelupisteiden osoitteet löytyvät linkistä: www.ajovarma.fi/palvelupisteet

Vaivattoman ja nopean asioinnin varmistamiseksi on hyvä varata aika ennakkoon. Ajan voi varata osoitteesta: www.ajovarma.fi/ajanvaraus