« Uutislistaukseen

InCar, Auto Vatén ja A-Katsastus Groupin omistama Harry Lampinen yhdistyvät

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR, AUTO VATÉN HEINOLASTA JA A-KATSASTUS GROUPIN OMISTAMA PÄÄKAUPINKISEUDULLA TOIMIVA HARRY LAMPINEN YHDISTYVÄT

InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar –ketjun. InCar –ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa ja ketjun henkilöstöön kuuluu 190 autoalan asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.
 
Nyt muodostetun InCar-yhtiön enemmistöomistajaksi tulee A-Katsastus Group ja uusi yhtiö jatkaa toimintaansa konserniin kuuluvana itsenäisenä tytäryhtiönä. InCarin perustajasta ja pääomistajasta Marko Jussilasta tulee uuden yhtiön suurin henkilöomistaja 40% osuudella ja InCar-yhtiön toimitusjohtaja. Auto Vatén Oy:n omistaja Tommi Vatén jatkaa InCar-ketjun palveluksessa operatiivisena johtajana ja samalla hänestä tulee myös uuden yhtiön osakas 5%:lla.
 
”Olemme A-Katsastus Groupissa viimeisen kahden vuoden aikana hakeneet kasvua meille luontaisilta autoalaan liittyviltä alueilta. Ostimme viime vuonna Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy:n ja nyt toteutettu InCar-ketjun yritysjärjestely jatkaa johdonmukaisesti valitsemaamme strategiaa. Tavoitteemme on laajentua Suomen johtavaksi autokorjaamopalvelujen tuottajaksi yhdessä alan parhaiden yrittäjien kanssa. Marko Jussila, Tommi Vatén ja Jyrki Lampinen ovat kaikki sekä menestyneitä että arvostettuja yrittäjiä toimialallaan. Heidän yritystensä palvelut ja osaava henkilöstö tarjoavat erinomaiset edellytykset vahvistaa InCar-ketjua edelleen. Meille on myös ensisijaisen tärkeää säilyttää InCarin joustavat, asiakaslähtöiset toimintamallit ja siksi yhtiö on jatkossakin vahvasti yrittäjien omistama. A-Katsastus Groupin rooli on olla ennen kaikkea InCarin riittävien resurssien varmistaja ja kasvun vauhdittaja.” kommentoi yritysjärjestelyn taustaa A-Katsastus Groupin toimitusjohtaja Kari Kivikoski.
 
”Yhdistyminen tarjoaa meille InCar-ketjuna valtavasti mahdollisuuksia kehittää edelleen ja tuottaa entistä monipuolisempia ja laadukkaampia autovahinkoihin ja korjaamiseen liittyviä palveluja kaikille asiakkaillemme, joita ovat vakuutusyhtiöt, kuluttaja-asiakkaat sekä yritys- ja rahoitusyhtiöasiakkaat. Uskon, että palveluvalikoiman lisäksi pystymme yhdessä A-Katsastus Groupin verkoston ja resurssien avulla parantamaan entisestään myös palvelujemme valtakunnallista saatavuutta.” toteaa InCar-ketjun perustaja ja toimitusjohtaja Marko Jussila.
 
Kaupan loppuunsaattaminen edellyttää vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksyntää.
 
Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.


Lisätietoja:  
Kari Kivikoski, konsernin toimitusjohtaja A-Katsastus Group Oy (yhteydenotot Annika Tuomi p. 045 632 2018)
Marko Jussila, toimitusjohtaja InCar Oy p. 040 544 0810
Tommi Vatén, toimitusjohtaja Auto Vatén Oy p. 0400 707 501