« Uutislistaukseen

Petri Haikola A-Katsastuksen Suomen liiketoimintajohtajaksi

KTM Petri Haikola aloittaa Suomen katsastusliiketoimintaryhmän johtajana ja A-Katsastus Oy:n ja Yksityiset K-Asemat Oy:n toimitusjohtajana 1.8.2017 alkaen. Tehtävässään hän raportoi A-Katsastus Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Kivikoskelle.

Haikola on viimeksi toiminut K1 Katsastuksen emoyhtiön Applus Finlandin maajohtajana ja aiemmin muun muassa Triumph International Oy:n (Suomi)  ja Triumph International Ltd:n (UK) toimitusjohtajana sekä markkinointipäällikkönä Mars Finland Oy:ssä.

”Katsastusliiketoiminta Suomessa on ollut melkoisessa myllerryksessä viime vuosina niin lainsäädännön muutosten kuin kilpailutilanteen voimakkaan kiristymisen myötä. Muutokset tulevat jatkumaan lähivuosina, mutta haasteiden lisäksi aukeaa varmasti myös uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa. Tämä vaatii kykyä mukauttaa toimintoja – tarvitaan ketteryyttä, joustavuutta ja asiakkaiden ehdoilla toimimista. Olen varma siitä, että A-Katsastuksella on alan toimijoista parhaat edellytykset tähän.” Haikola luotaa.

Lisätietoja:
Petri Haikola, liiketoimintaryhmän johtaja, Katsastuspalvelut Suomi, A-Katsastus Oy, puh. 050 431 1024
Kari Kivikoski, konsernin toimitusjohtaja, A-Katsastus Group Oy (yhteydenotot Annika Tuomi p. 045 632 2018)