« Uutislistaukseen

A-Katsastus Group myy liiketoimintansa Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Puolassa

A-Katsastus Group Oy on solminut IK Investment Partnersin kanssa kaupan, jolla A-Katsastus Groupin tytäryhtiöt Carspect AB (Ruotsi), A-Ülevaatus Oü (Viro), SIA Scantest (Latvia) sekä Autotest Polska Sp. Z.o.o siirtyvät uudelle omistajalle.

A-Katsastus Group on toiminut 2000-luvun menestyksekkäästi Ruotsissa, Baltiassa ja Puolassa ja se on ollut johtava yksityinen ajoneuvokatsastuspalvelujen tarjoaja 375 työntekijän ja 106 katsastusaseman verkostolla kyseisillä markkinoilla.

”Nyt solmittu kauppa tukee A-Katsastus Groupin strategiaa keskittää liiketoimintansa painopiste Suomen markkinoille. Jatkossa panostamme ajoneuvokatsastusten ja kuljettajantutkintopalvelujen ohella nopeasti kasvavaan kolarikorjaamo- ja vahinkotarkastusliiketoiminta-alueeseemme.” toteaa A-Katsastus Groupin toimitusjohtaja Kari Kivikoski.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

 
Lisätietoja:
 
Kari Kivikoski, toimitusjohtaja, A-Katsastus Group Oy (yhteydenotot Annika Tuomi, puh. 045 632 2018) Kristian Carlsson Kemppinen, Partner, IK Investment Partners, puh. +46 8 678 9500, www.ikinvest.com