Hallitus

Anders Ehrling, hallituksen puheenjohtaja - A-KatsastusAnders Ehrling, hallituksen puheenjohtaja

Anders Ehrling toimii A-Katsastus Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Anders Ehrlingillä on kauppatieteiden tutkinto Tukholman kauppakorkeakoulusta ja laaja kokemus palvelu- ja liikennetoimialoilta. Hän on työskennellyt toimitusjohtajana mm. seuraavissa yrityksissä: SAS Sweden, Scandic Hotels AB ja Braathens Regional Airlines AB.

Anders Ehrling on tällä hetkellä Tukholman pössiin listattujen Unlimited Travel Groupin hallituksen puheenjohtaja sekä Coor Service managementin hallituksen jäsen. Hän toimii myös Parks & Resorts Scandinavia AB:n and Dreamtrooper AB:n hallituksissa.


Michael Davy, hallituksen jäsen - A-KatsastusMichael Davy, hallituksen jäsen

Michael Davy on Bridgepointin osakas ja johtaa yhtiön operatiivista tukiryhmää. Hän on aloittanut Bridgepointissa vuonna 1989. Tällä hetkellä hän on Infinitaksen hallituksen puheenjohtaja ja Permaswagen sekä A-Katsastus Groupin hallituksen jäsen. Hän on vastikään ollut mukana hallituksen puheenjohtajana Aenovan liiketoimintajärjestelyissä.  Ennen Bridgepointiin siirtymistään hän toimi strategiakonsulttina Arthur D. Littlellä.

Michael Davylla on tekniikan tutkinto Cambridgen yliopistosta ja maisterin tutkinto London Business Schoolista.
 

Patrick Fox, hallituksen jäsen - A-KatsastusPatrick Fox, hallituksen jäsen

Patrick Fox on Bridgepointin osakas ja mukana yhtiön operatiivisessa tukiryhmässä. Hän on perustanut BAPS:n eli Bridgepointin keskitetyn ostojärjestelmän ja on erikoistunut hankinta-asioihin. Hän on myös ollut kiinteästi mukana yhtiön Shanghain toimiston perustamisessa. Hän on aloittanut Bridgepointissa vuonna 2001.

Patrick Foxilla on laaja kokemus eurooppalaisista investoinnista ja hän on toiminut useiden eri yhtiöiden hallituksissa. Tällä hetkellä hän on jäsen Oasis Healthcaren, 1st Creditin, CTL:n ja A-Katsastus Groupin hallituksissa. Ennen Bridgepointiin siirtymistään hän työskenteli JP Morganin ja BNP Paribaksen palveluksessa. Hänellä on lisäksi kokemusta teknillisestä ja elintarviketoimialasta.

Hänellä on loppututkinto Oxfordin yliopistosta.


Kari Kivikoski, hallituksen jäsen - A-Katsastus

Kari Kivikoski, hallituksen jäsen

Kari Kivikoski on toiminut A-Katsastus-konsernin toimitusjohtajana ja A-Katsastus Group Oy:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2011. Ennen konserniin tuloa hän on toiminut vastuullisissa johtotehtävissä useilla eri toimialoilla, viimeksi Itella Oyj:n Viestinvälitys liiketoimintaryhmän johtajana. Ennen Itellaa hän työskenteli Kesko Oyj:ssä  toimitusjohtajana sekä K-Citymarket Oy:ssä että Carrols Oy:ssä. Hän on myös toiminut McDonald's Suomi Oy:n operatiivisena johtajana.

Koulutukseltaan Kari Kivikoski on kauppatieteiden maisteri


Terhi Vähähyyppä, hallituksen sihteeri - A-KatsastusTerhi Vähähyyppä, hallituksen sihteeri

Terhi Vähähyyppä on ollut A-Katsastus-konsernin talousjohtajana  vuodesta 2006. Hän on toiminut myös A-Katsastus Group Oy:n hallituksen sihteerinä 2006 lähtien.