Hallitus

Juha Tukiainen, hallituksen puheenjohtaja

Varatuomari Juha Tukiainen on MB Rahastojen toimitusjohtaja. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista liikkeenjohdon tehtävistä ja yhtiöiden kehittämisestä. Hän on toiminut useiden yhtiöiden hallituksissa ja A-Katsastuksen hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2019.


 

Marko Palmunen, hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Marko Palmunen on MB Rahastojen partneri. Hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehityshankkeista teollisuudesta sekä rahoitusalan konsultointi- ja tilintarkastustehtävistä. Marko on toiminut useiden yhtiöiden hallituksissa ja A-Katsastuksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2019.

 


 

Aapo Eskelinen, hallituksen jäsen

Kauppatieteiden maisteri Aapo Eskelinen on MB Rahastojen partneri. Ennen MB Rahastoihin siirtymistä hän työskenteli pitkään yritysjärjestelyjen ja liiketoiminnan kehityshankkeiden parissa investointipankkiirina sekä teollisuudessa. Hän on toiminut muun muassa terveydenhuolto- ja teknologiayhtiöiden hallituksissa ja A-Katsastuksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2019.

 

 

Terhi Vähähyyppä, hallituksen sihteeri - A-KatsastusTerhi Vähähyyppä, hallituksen sihteeri

Terhi Vähähyyppä on ollut A-Katsastus-konsernin talousjohtajana vuodesta 2006. Hän on toiminut myös A-Katsastus Group Oy:n hallituksen sihteerinä 2006 lähtien.