Vastuu ihmisistä

Vastuu ihmisistä - A-Katsastus

A-Katsastus ylläpitää ja edistää yleistä liikenneturvallisuutta oman toimintansa kautta

Koko historiamme ajan tehtävänämme on ollut tuottaa palveluita, jotka samalla turvaavat kaikkien tielläliikkujien matkaa. Uskomme vahvasti tähän tehtäväämme ja toteutamme sitä kaikessa toiminnassamme.
 
Olemme mukana tukemassa ja tekemässä liikenneturvallisuusyhteistyötä eri sidosryhmiemme kanssa, usein kutsuttuna puhujana erilaisissa tilaisuuksissa. Olemme myös tehneet paikallista yhteistyötä koulujen kanssa ja mm. jakaneet heijastinliivejä alaluokkalaisille. Henkilöstöämme osallistuu oman toimensa ohella myös liikenneonnettomuuksien tutkintatyöhön.
 
Työllistämme keskimäärin 800 osaajaa Suomessa. Konserninlaajuiset yhtenäiset ohjeet ja politiikat varmistavat, että henkilöstöämme kohdellaan tasa-arvoisesti. Tuemme organisaation sisällä avointa viestintää ja vuoropuhelua.
 
Panostamme hyvän johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen sekä työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Tuemme henkilöstömme mahdollisuutta kouluttautua; haluamme tarjota henkilöstöllemme valmiuksia ja työkaluja, joiden avulla heidän on mahdollista onnistua jokapäiväisessä työssään.
 
Henkilöstön työtyytyväisyyttä mitataan vuosittain tehtävällä koko konsernin laajuisella henkilöstötutkimuksella, jonka tuloksia vertaamme autoalan yleisiin tuloksiin Euroopassa. Henkilöstötutkimukseen voivat vastata kaikki A-Katsastus Groupin palveluksessa toimivat henkilöt.